Havfiskekombo Prey Lightjigger/Shimano Twin Power 5000XD Vis større

Havfiskekombo Prey Lightjigger/Shimano Twin Power 5000XD

Ny

`High end` pakke for lettere havfiske bestående av:

  • Shimano Twin Power 5000 XD
  • Prey Lightjigger 7,8` - 90-150g

Flere detaljer

5 500 kr

Legg til i ønskeliste

Mer informasjon

Prey Light Jigger 7,8'' CW 90g JW 150g Haspel

Veil:
2 549,-

Informasjon
Prey Light Jigger er en serie stenger først og fremst utviklet med tanke på fiske fra båt. Klingene er meget spesielle, produsert i en kombinasjon av T36 og T40 høykvalitets karbon. De er i tillegg forsterket med en Crosswrapping av 3X Karbontape. Kombinasjonen av materialer og oppbyggingen generelt gir en klinge med helt utrolige egenskaper, de usedvanlig smekre og lette klingene har nemlig en helt utrolig ryggrad! Karbonblandingen sørger også for en spenst som gjør fisket til en fryd. Disse usedvanlig lette stengene gjør det enklere å fiske aktivt over tid. Designet står slett ikke tilbake for egenskapene for øvrig, den smekre klingen er smakfullt og diskret pyntet. Det er selvsagt brukt kvalitetskomponenter overalt, men vi nevner spesielt det lekre og funksjonelle snellefestet fra Fuji.

TWINPOWER XD C5000 XG

Haspelsnelle til sjøfiske, kystfiske, gjeddefiske og laksefiske
Veil: 6999,-
Twin Power XD er utviklet for tøft saltvanns haspelfiske. På grunn av X Protect-teknologien er snellen egnet for røffe forhold med ingredienser som saltvann, støv, smuss m.m. Den har et kraftig håndtak som gir godt grep og ekstra kraftig frontbrems med karbon bremseskiver. TP XD er imidlertid ikke en typisk saltwater-snelle slik vi normalt kjenner de, denne er mye lettere og har Magnumlite rotor som passer det litt lettere, men tøffe kystfisket og laksefisket. XD = Extreme Durability = Ekstrem holdbarhet.

Hagane drivverket i Twin Power har fått økt styrke for å vinne de råeste fightene. Hagane Body gjør kroppen stiv uten rom for vridninger og er plassert i et balansert G-Free kropp. X Protect stanser vann og smuss fra å komme inn i snørefører og drivverk. Cross Carbon Drag har slitesterke bremseskiver i carbon som gir deg alle fordeler under kjøring av stor fisk. X-Ship gir økt innsveivingskraft og jevn rotasjon under tung belastning. Lettvekts Magnumlite rotorkonstruksjon i Ci4+ karbon gir perfekt balanse, minimal friksjon og motstand under innsveiving. X Aerowrap legger senen perfekt på og AR-C spolekanten gir lavest mulig friksjon over spolekanten av titanium slik at neste kast går langt. C5000 har Compact Body. XG = Extra High Gear

Vinner av "Beste nye haspelsnelle" på EFTTEX 2017, Europas største fiskeutstyrsmesse. 

Kommentar i magasinet Alt om Fiske 1-2/18: "Dette er rett og slett en rå og feilfri snelle!"
VARENR216150
SENEKAPASITET MM0.30-240/0.35-175/0.40-120
KULELAGER9
UTVEKSLING6,2:1
LINE RETREIVE CM103
VEKT GRAM300
TYPE KULELAGERSHIELDED A-RB
SNELLEHUSCI4+

haganegear.png haganebody.png fightingdrag.png rigidsupportdrag.pnggfreebody.png xprotect.png onepiecebail.png

Omtaler

Ingen kommentarer fra kunder

Skriv en anmeldelse

Havfiskekombo Prey Lightjigger/Shimano Twin Power 5000XD

Havfiskekombo Prey Lightjigger/Shimano Twin Power 5000XD

`High end` pakke for lettere havfiske bestående av:

  • Shimano Twin Power 5000 XD
  • Prey Lightjigger 7,8` - 90-150g

Skriv en anmeldelse

21 andre produkter i samme kategori: