Sportsfiskebuttikkens personværnerklæring

Personopplysninger

Når du handler på Sportsfiskebutikken trenger vi navn, adresse, telefonnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse og kontakte deg hvis det skulle være behov. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes ikke. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

For utfyllende informasjon om personopplysninger kan du lese mer om Personopplysningsloven og Personopplysningsforskriften på  www.lovdata.no

Betaling

Vi benytter PayPal for all betaling og har derfor ingen tilgang til dine opplysninger. Vi oppbevarer kun et transaksjonsnummer som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av refusjon og eventuelle problemer med belastning.

Bruk av informasjonskapsler (Cookies)

Hva er cookies og hva brukes de til?

Sportsfiskebutikken benytter informasjonskapsler (cookies), som de fleste andre nettbutikker, og i henhold til norsk lovgivning. En cookie er data som lagres i din nettlesers internminne, som skal gi deg en bedre og mer relevant brukeropplevelse ved besøk på en nettside. Sportsfiskebutikken bruker cookies blant annet for å kunne gi deg en enklere netthandel med tilgang til login, handlekurv, gjennomføring av kjøp og automatisk visning av relevante produkter på din side. Vi bruker også cookies til statistikk for å lære om hva våre kunder er opptatt av, slik at vi kan gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige. Vi benytter krypterte cookies.

Hva slags informasjon lagres?

I informasjonskapslene vil det bli lagret opplysninger om: IP adresse, valgt nettleser, operativsystem, hvilke andre nettsiden kundene kommer fra, samt data over besøkte undersider og dato/tidspunkt for besøket. PayPal benytter også cookies under verifisering av betaling.

Slik kan du unngå cookies

Om du ønsker å unngå bruk av cookies kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere cookies automatisk. Se webleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at om du velger å utelukke cookies, vil flere av funksjonene på Sportsfiskebutiken ikke fungere.

Ved å bruke nettsiden Sportsfisekbutikken.no samtykker du til bruk av informasjonskapsler.

E-postlister

Vi tilbyr en rekke e-postlister for å motta ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta dette, og man må eksplisitt melde seg inn i forbindelse med registrering eller på "Min konto". Det er også enkelt å melde seg ut fra e-postlistene fra "Min konto".   

Personopplysninger til tredjepart

Sportsfiskebutikken selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Sportsfiskebutikken. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Sportsfiskebutikken alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Sportsfiskebutikken ved administrerende direktør er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.