Sportsfiskebutikken.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Sportsfiskebutikken.no er en butikk med spesielt fokus på bredt utvalg innen alle typer fiskeutstyr. Som kunde hos oss ønsker vi at du skal oppleve hyggelig og trygg handel, hvor kunnskap om produktene og god service står i fokus. Blandt våre medarbeidere finner du mangfoldig kompetanse innen det meste av fiskeutstyr og vi har mange års erfaring som sports og fritidsfiskere selv. Kombinasjonen av konkurransedyktige priser og god kunnskap om produktene samt et stort utvalg av utstyr fra de fleste store leverandørene innen sportsfiskeutstyr gjør at du hos oss vil finne produktene som passer akkurat deg. Skulle du stå fast eller ha noen spørsmål er du uansett hjertelig velkommen innom butikken, eller til å kontakte oss.

 

Hvor befinner vi oss?

Sportsfiskebutikken.no eies av Aukan Fiskevegn A/S Org nr: 980 670 295 og holder til i selskapets lokaler i Storgata 11 i Molde. Du er velkommen til en hyggelig handel i vår butikk i Storgata eller trygg netthandel, med hurtig levering og bredt utvalg.

e-post: post@sportsfiskebutikken.no

telefon: 22 12 02 50

 

Varesortiment

Vi i Sportsfiskebutikken etterstreber til en hver tid å ha et bredt spekter av sportsfiskeartikkler som holder god kvalitet og som vil gi deg som kunde en best mulig fiskeopplevelse. Våre ansatte er selv ihuga fiskere, og har bred erfaring fra ulike typer fiske. Vi leverer varer fra de fleste kjente utstyrsprodusentene innenfor sportsfiske, for at du som kunde skal være sikret god kvalitet og kunne stå fritt til å velge hva som passer dine behov.

Trykk ENTER for å søke